Veliki sportski uspesi gluvih i nagluvih Čačka

0
113

Čačak – Na nedavno održanom sarajevskom Međunarodnom jubilarnom turniru gluvih u malom fudbalu za veterane i pikadu za muškarce i žene, članovi gluvih i nagluvih sportista Sportskog udruženja iz Čačka (SUGN), osvojili su zapažene rezultate.

Čačani su u jakoj konkurenciji uspeli da osvoje treće mesto u malom fudbalu, dok je Sunčica Ilić osvojila je drugo mesto u pikadu.

Foto: MNA/SUGN

Na Državnom prvenstvo gluvih i nagluvih Srbije, koje je održano u Užicu, čačanska košarkaška ekipa u sastavu Miroslav Tomićević (kapiten), Đorđe Tomićević, Dejan Joković, Đorđe Stanojković, Aleksa Aleksić i Budiša Joković, uspeli su da osvoje prvo mesto i zaslužno dobili zlatne medalje i pehar.

Foto: MNA/SUGN(F

Na ova takmičenja, ekipe su uspele da odu zahvaljujući finansijskoj pomoći grada Čačka.

U udruženju navode da će Grad pružiti i finansijsku podršku za održavanje Državnog prvenstva gluvih i nagluvih Srbije u rukometu, koje će 02. decembra.

Prvenstvo će biti održano u Sportskoj hali u Atenici.

„Tradicionalno, čačanski rukometaši se visoko plasiraju, pa očekujemo i ove godine da ćemo osvojiti neko od prva tri mesta i svom gradu i udruženju doneti još jedan pehar“, rekao je predsednik SUGN Čačak, Budiša Joković.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime