„Ubedljiva pobeda SNS u sve četiri opštine!“

0
622

Lokalni izbori održani su danas u Lučanima, Doljevcu, Kladovu i Kuli. „Ovo nisu bili laki izbori za nas, izjavio je predsednik SNS Aleksandar Vučić.

Vučić je na konferenciji za medije u sedištu SNS, kazao da su u Kuli osvojili 59,6 odsto glasova, Doljevcu 83,4 odsto, Kladovu 59 odsto i Lučanima 66,25 odsto glasova birača.

On je kazao da je ta pobeda veoma važna i velika nagrada za SNS, jer su dobili podršku 34.000 građana.

„Ovo nisu bili laki izbori u uslovima u kojima smo pritisnuti spolja zbog Kosova i Metohije, u uslovima zbog kojih su nas verbalno i fizičkom agresijom pritiskali iznutra“, ocenio je Vučić.

„U svim opštinama u kojima su održani izbori SNS je odnela ubedljivu pobedu. U Kuli smo dobili 59, 68 odsto. SNS je dobila 26 mandata, SPS 5 mandata, POKS 2 mandata. U Lučanima je Srpska napredna stranka dobila više od 66 odsto glasova podrške. Drugoplasirani je Savez za Srbiju sa nešto više od 9 odsto. SNS je dobila 27 mandata, SZS 4 mandata“, rekao je Vučić i dodao:

„Mnogo toga smo uradili u Doljevcu u Lučanima. Dosta smo uložili u ta mesta. Naravno ne zbog izbora, jer to smo radili još pre dve godine. Moraćemo još da radimo za Dragačevo.“

Vučić je izjavio da se zahvaljuje svima.

„Da smo danas imali izbore u Beogradu bila bi veća razlika nego na prošlim izborima, jer ljudi ne žele nerede, žele da rade. Hoću da zahvalim našem narodu na Kosovu i Metohiji. Vojska Kosova je formirana protiv našeg naroda na Kosovu.“

Foto – Jugmedia

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime