U Čačku predstavljena Visa Gold olimpijska kartica

0
485

ČAČAK (MNA) – Vojvođanska banka predstavila je danas u Čačku Visa Gold olimpijsku karticu kojom je omogućila da se od svake transakcije deo novčanih sredstava donira za stvaranje boljih uslova za naše sportiste u fazi priprema za Olimpijske igre u Tokiju.

Ove kartice Vojvođanska banka razvila je u saradnji sa Olimpijskim komitetom Srbije (OKS) i kompanijom VISA.

Reč je o kartici kojom korisnik prilikom svake transakcije pomaže sportiste tako što Banka donira OKS određen iznos, bez ikakvih dodatnih troškova po klijentu.

Kako bi ih motivisali da plaćaju baš ovom karticom, pored navedenog, budući korisnici moći će da uživaju u svim pogodnostima koje Visa obezbeđuje putem svog Visa Gold Premium paketa.

„Vojvođanska banka je zvanična banka OKS već peti olimpijski ciklus. Ova kartica je nastala kao rezultat dugoročnog i kvalitetnog partnerstva kao i strateškog opredeljenja Banke da se kontinuirano bavi aktivnostima koje predstavljaju podsticaj za kvalitetan razvoj zajednice u kojoj posluje. Ponosni smo što smo kreiranjem Visa Gold olimpijske kartice pronašli način da ova podrška bude dugoročna i da u njoj učestvuju i naši klijenti“, izjavio je regionalni direktor Aleksandar Milovanović.

Promociji je prisustvovala atletičarka, juniorska prvakinja Evrope 2017 u skoku u dalj Milica Gardašević.

„U ime mojih kolega sportista volela bih da se zahvalim Vojvođanskoj banci na podršci koji već dug niz godina pruža našim najboljim sportistima. Lično mogu da kažem da svaka podrška pomaže da se bolje fokusiram na pripreme i nastupe na kvalifikacionim takmičenjima za Igre. Sjajno je što sada postoji i VISA olimpijska kartica kojom će svako od naših sugrađana moći i direktno da podrži sportiste Srbije, na putu ka Tokiju“, rekla je Gardašević.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime