Trnavac – SPS radi u punom kapacitetu i spremno dočekuje izbore

0
396

ČAČAK – SPS radi u punom kapacitetu i profilu i da spremno dočekuje predstojeće lokalne izbore “kao legalan i legitiman GrO“, izjavio je na konferenciji za novinare predsednik tog tela Nemanja Trnavac.

Prema njegovim rečima u proteklom poeriodu, od formiranja Gradskog odbora SPS podignuta je partijska mreža i mesne organizacije.

„Današnja slika jasan pokazatelj da smo podelili odgovornost i uloge ko će se u kom periodu čime baviti“, istakao je on.

Trnavac je izrazio spremnost da peuzme odgovornost za rezultat na predstojećim izborima kakav god da bude, a, kako kaže, nada se i veruje da će on biti odličan i da će socijalisti imati jasne pozicije u gradu na kojima će se nalaziti i pomagati sugrađanima.

Bivši predsednik GrO Veljko Negovanović ocenio je da su nesporazumi nastali raspuštanjem Gradskog odbora, a potom i mesnih odbora stranke, prevaziđeni.

„To što u takvim situacijama između članova dođe do nesporazuma je sasvim normalno. U takvim uslovima funkcionisanje Gradskog odbora u Čačku je otežano, i zato je naša obaveza da pokušamo da do kraja prevaziđemo tu situaciju, i da našim članovima i simpatizerima saopštimo da svi moramo da prihvatimo takvu odluku, da ništa nije urađeno na brzinu, bez detaljne analize“, naglasio je on.

On je istakao da svako, bez obzira na kojoj poziciji se nalazi, mora dati svoj maksimum kako bi socijalisti postigli bolji izborni rezultat od pre 4 godine.

U kampanji će im se pridružiti i Rajko Baralić, koji duži vremenski period nije učestvovao u političkom životu SPS, ali neće biti na odborničkoj listi.

„Mi smo iskrena politička porodica i ne rasipamo se. Mi smo osnivači, utemeljivači, promoteri SPS-a, a isto ćemo činiti i u predstojećoj kampanji. Potpuno sam siguran da najveći broj ljudi koji je i do sada podržavao SPS može da animira i druge i to će biti naš zadatak u narednom periodu. Sve što mogu učiniću da pomognem da rezultat stranke bude što bolji na predstojećim izborima poručio je on.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime