Todorović: Đilasovi puleni uništili Kombinat u Guči, danas ta fabrika zapošljava 160 ljudi

0
346

ČAČAK – Ubeđen sam da će građani Lučana i čitavog Dragačeva prepoznati sve što je Vlada Srbije u poslednje četiri godine učinila za njih, izjavio je gradonačelnik Čačka i član Predsedništva SNS Milun Todorović.

On je podsetio da je posle katastrofalne privatizacije Kombinata u Guči, u kojoj je je glavnu ulogu igrao, kako je Todorović naglasio, Đilasov pulen Miroslav Bogićević, “došlo do stabilizacije“ te fabrike.

– Naša respektabilna čačanska firma “Progres inženjering“ uložila je preko tri miliona evra u Kombinat u Guči i danas tu radi 160 zaposlenih, sa tendencijom da se otvaraju nova tržišta i da se još više ljudi zaposli. U svim delovima Dragačeva se radi i gradi. “MB Namenska“ ima dugoročne ugovore, radi izvanredno. Zaštitni bedem na reci Belici uradila je ova vlada i za to je investirano preko 300 miliona dinara – rekao je Todorović na konferenciji za novinare gradske organizacije SNS u Čačku.

On je istakao da Dragan Đilas u vreme kada je bio ministar za nacionalni investicioni plan 2007. godine nije znao šta je brana Svračkovo, a da danas Vlada Srbije, kako je precizirao, u taj projekat ulaže 62 miliona evra.

Izvor, Foto: Morava info

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime