Sutra, u okviru ARLEMM-a, koncert Divne Ljubojević

0
205

Arilje – Koncertnim i edukativnim programima, u Beogradu i Arilju već dve nedelje u digitalnom formatu traje ARLEMM 2020.

Festival je zvanično počeo 14. jula koncertima na Cvetnom trgu u Beogradu i otvaranjem interaktivne multimedijalne izložbe „ARLEMM-Umetnički karavan“.

Organizatori su se potrudili da osmisle atraktivan program, pa će u petak, 31.jula od 21.30 minuta publika biti u mogućnosti da na Telenorovom youtube kanalu on lajn prati koncert Divne Ljubojević i hora Melodi, koji će se održati bez publike u porti Crkve svetog Ahilija.

– Divna sa svojim horom već tri decenije osvaja umetničke scene širom sveta, promovišući duhovnu muziku, a na manifestaciji ARLEMM deca i mladi iz brojnih zemalja, već godinama pohađaju nastavu pevanja kod ove jedinstvene interpretatorke anđeoskog glasa – navode organizatori.

Manifestacija ARLEMM već 11 godina promoviše umetnost i kulturu, uz podršku Ministarstva kulture i informisanja, Opštine i Biblioteke Arilje, SOKOJ-a, Extreme intimo, Telenor fondacije i brojnih donatora i ljubitelja umetnosti.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime