Super Driver Cup „ZLATIBOR – TORNIK 2020“ u subotu

0
199

ZLATIBOR – Takmičenje Super Driver Cup-a pod nazivom „ZLATIBOR – TORNIK 2020“ zakazano je za subotu 17.oktobar, a trka će se voziti na potezu od Belog kamena do parkinga Ski centra Tornik. Ova deonica će biti zatvorena za  saobraćaj od 9.00 do 18.00 časova.

Staza je dugačka oko 1.800 metara a ima četiri šikane i šest krivina. Planirano je da servis, verifikacija i tehnički pregled budu na parkingu Ski centra Tornik. Svi vozači će moći da se upoznaju sa stazom i  planirana su dva treninga i dve vožnje. Prvi trening je zakazan za
10.30, trka startuje u 14.00 a proglašenje pobednika je u 17.30.

Takmičari su podeljeni u deset kategorija a učešće je prijavio veliki broj takmičara iz Srbije a organizatori očekuju i takmičare iz regiona. Domaća ekipa će na ovom takmičenju nastupati u sastavu Ivan Jovanetić (Čajetina), Dejan Jovanetić (Čajetina) Đorđe Pavlović (Čajetina), Željko Starčević (Čajetina), Lazar Đorić (Beograd) i Goran Mićić (Kruševac).

Takmičenje organizuje ASU Zlatibor uz podršku opštine Čajetina, Ministarstva za sport i omladinu, Sportskog centra Čajetina, TO Zlatibor, AMSS, Sportskog saveza Srbije i SAKSS.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime