Stamatović: Smeniti Zoranu Mihajlović zbog “prstiju u medu“ i nanošenja štete državi Srbiji!

0
646

Čajetina –  Zbog brutalnih pritisaka na Tužilaštvo za organizovani kriminal i srpske pravosudne organe, radi beskrupuloznih neistina izrečenih na račun rukovodstva opštine Čajetina i poziva pravosuđu da ga smesti u zatvor predsednik opštine Čajetina, Milan Stamatović je danas u saopštenju za javnost zatražio smenu Zorane Mihajlović.

SAOPŠTENJE PRENOSIMO U CELOSTI

Zbog brutalnih pritisaka na Tužilaštvo za organizovani kriminal i srpske pravosudne organe , zbog beskrupuloznih neistina izrečenih na račun rukovodstva opštine Čajetina i poziva pravosuđu da me smesti u zatvor, zbog laži da je oprema za zlatiborsku gondolu nabavljena od francuske kompanije „Pomagalski“ koja je, navodno, bankrotirala, čime je nanela ozbiljnu štetu ne samo toj firmi, nego i državi Srbiji, o čemu je obaveštena i Ambasada Republike Francuske u Beogradu, a naročito zbog pokušaja da, u korist N.N. lica otuđi 2.213 hektara najskuplje zemlje na Zlatiboru, zahtevamo najhitniju smenu potpredsednice Vlade Srbije i ministarke građevinarstva, saobraćaja i infrastukture Zorane Mihajlović – zatražio je predsednik Opštine Čajetina Milan Stamatović, najavljujući i krivične prijave protiv potpredsednice Vlade.

– Kompanija „Pomagalski“ je već dostavila odgovarajuća finansijska i pravna dokumenta, sa dokazima o solventnosti, finansijskom izveštaju za prethodnu godinu, sa dokazima iz Trgovinskog suda u Grenoblu i francuske Privredne komore, izvode sa svojih bankarskih računa. Svu onu tušmu baljezgarija što su o rukovodstvu Čajetine, proteklih dana, izgovorili Zorana Mihajlović, kao i poslanici vladajuće koalicije Aleksandar Martinović, Krsto Janjušević, Vladimir Orlić, Marjan Rističević, takođe ćemo, kao još jedan dokaz terora koji režim sprovodi protiv lokalnih sredina u kojima naprednjaci nisu na vlasti, priložiti za raspravu u Kongresu lokalnih vlasti Saveta Evrope, zakazanu za 6. novembar – najavio je Milan Stamatović, kritikujući servilnost i podaništvo većine medija u Srbiji koji, bez provere, prenose najogavnije uvrede koje raspomamljeni Vučićevi glasnogovornici izgovaraju o njemu lično.

Stamatović je, još jednom, upitao Zoranu Mihajlović i naprednjačkog poverenika za Zlatiborski okrug Krsta Janjuševića, zašto ih je toliko uhvatila panika od činjenice da će se uskoro finiširati sudski epilog operacije „otimanja 2.213 hektara državnog zemljišta“? Da li je to njihov strah samo zato što su uhvaćeni sa „prstima u medu“ ili će isplivati na videlo i nešto drugo da je sve rađeno za nečiji „viši interes“ – da nije reč o nekom novom „biznisu s migrantima“ – pita Stamatović.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime