Stamatović: Kad već brane TV „Pink“, neka premijerka, dr Stefanović i REM odgovore umesto Mitrovića – ko je naručio poternicu protiv Olivera?

0
958

Čajetina – Da je TV Pink glavno oružje za osvajanje i najvažniji bastion za održavanje i cementiranje vlasti Aleksandra Vučića, javno su, tokom vikenda, potvrdili i tzv. premijerka Ana Brnabić, ministar državne sile i prinude Nebojša dr Stefanović i naprednjačka bojovnica iz, tobože nezavisnog, Regulatornog tela za elektronske medije (REM) Olivera Zekić, saopštio je danas lider Zdrave Srbije, Milan Stamatović.

Oni su , kako je navedeno u saopštenju, svima priznali da su dobitnici  „najvišeg godišnjeg priznanja za trajni doprinos kulturi grada Beograda za 2015“, dakle, Željko Mitrović i njegova javna kuća pod imenom „Zadruga“ u kojoj promoviše javni nemoral i nasilje i uništava mlade naraštaje, Aleksandru Vučiću važniji od srpskog naroda.

Time je, ističe se dalje, objašnjeno da Mitrovićev „Pink“ obavlja ulogu svenarodnog hipnotizera koji odvraća građane od razmišljanja o Vučićevoj veleizdaji, predaji Kosova i Metohije (KiM) šiptarskim teroristima, rasprodaji i poklanjanju svih privrednih i prirodnih resursa u zemlji „stranim investitorima“ čija se prezimena završavaju na „ić“.

– Kada su već Vučićevi službenici u Vladi i REM-u toliko zainteresovani za odbranu režimskog propagandnog bunkera, podsećamo ih da su, po zakonu, obavezni i da nalože Željku Mitroviću da odgovori na pitanje koje postavljamo od 16. januara ove godine: Ko je nalogodavac, naručilac, kreator i finansijer TV poternice kojom je, u centralnom dnevniku TV „Pink“, otvorena „sezona lova na Olivera Ivanovića“– ističe Stamatović.

On je dodao da se mora istražiti svaki važan trag koji vodi ka otkrivanju naručilaca i izvršilaca zločina, a to svakako jeste i misteriozna uloga pomenute televizije, ali i REM-a koji je, mimo svih zakona, nekome „dalo zeleno svetlo“ za emitovanje TV „poternice“ i stavljanje mete na čelo pokojnom Ivanoviću.

Foto – sajt Zdrava Srbija

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime