Stamatović: Cilj Zdrave Srbije je pobeda na lokalnim izborima u Zlatiborskom okrugu

0
61

Čajetina – Cilj Zdrave Srbije (ZS) je da do raspisivanja parlamentarnih i lokalnih izbora formira 100 opštinskih odbora ili povereništava stranke u celoj zemlji, ali i da pobedi na lokalnim izborima u Zlatiborskom okrugu, kao i u drugim gradovima i opštinama širom Srbije, na kojima će učestvovati, dok će konačnu odluku o izlasku na parlamentarne izbore, zavisno od izbornih uslova, organi stranke doneti kada ti izbori budu raspisani – izjavio je Milan Stamatović, predsednik ZS, prilikom otvaranja kancelarije Zdrave Srbije u Užicu.

– Potpuno smo politički slobodni i nezavisni, što je retkost na političkoj sceni Srbije, nećemo da budemo ničije sluge i podanici, već politički partneri. Želimo da pokažemo da i van Beograda ima kvalitetnih ljudi i da upravo odavde, iz unutrašnjosti, treba da krenu promene na bolje. Kada pobedimo na lokalnim izborimo u Zlatiborskom okrugu, ali i u ostalim gradovima i opštinama u Srbiji, donećemo nešto novo na političkoj sceni, jer ćemo raditi u opštem, a ne u ličnom interesu – rekao je Stamatović.

On je istakao da Zdrava Srbija ima nov pristup da ne kritikuje niti komentariše poteze drugih političkih partija i njihovih lidera, pa ni onih sa kojima su bili u koaliciji, a više nisu.
Vladan Virijević, poverenik Zdrave Srbije u Užicu, podsetio je da je ova stranka pokretač brojnih pitanja u Skupštini grada važnih za egzistenciju građana, a da je taj rad prepoznat i u stranačkom rukovodstvu, u kome je pet članova Glavnog odbora iz užičkog Povereništva, dodavši da će stranka na lokalnim izborima u Užici imati kandidate od integriteta.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime