SNS-Protest “1 od 5 miliona“ sveo se na “1 od 7 hiljada“

0
71

ČAČAK – Gradski odbor SNS u Čačku oglasio se danas povodom mitinga opozicije koji je održan u Beogradu.

Saopštenje prenosimo u celosti:

Subotnji skup opozicije u Beogradu, koji se sveo na “1 od 7 hiljada”, jasno je pokazao da ukoliko vrlo brzo ne budu raspisani izbori na svim nivoima, Srpska napredna stranka na proleće naredne godine neće imati dostojnog takmaca.

Takođe, jasno je da se partije koje nameravaju da na vlast dođu bez izbora, to drugačije i ne mogu da ostvare, pošto im iz dana u dan rejting među biračima opada. Jasne su i vidljive pukotine i razmimoilaženja kod samozvanih lidera takozvanog Saveza za Srbiju, pre svega o načinu političkog delovanja, ali im je svima kristalno jasno da samo udruženi mogu da pređu cenzus i nekolicini od njih obezbede privilegije koje nosi poslanički mandat.

O podršci koju protesti imaju u Čačku jasno govori činjenica da je daleko veći broj građana bio prisutan na inicijalnim skupovima petkom kada je bilo hladno, kišovito, padao sneg… nego poslednjih sedmica, što je jasan dokaz da su Čačani prepoznali ko stoji iza organizacije tih okupljanja i kakvi su im krajnji ciljevi. Uostalom, svega stotinak naših sugrađana koji su u subotu krenuli put Beograda, na protest, pokazuje šta obični građani i birači misle o tome.

Rukovodstvo Gradskog odbora Srpske napredne stranke u Čačku i gradski funkcioneri će i dalje raditi u najboljem interesu svih naših sugrađana, bez obzira na to kojoj političkoj opciji pripadaju i za koga glasaju, jer su se na to obavezali prilikom dobijanja mandata da vrše najviše i najodgovornije dužnosti i budu na usluzi Čačanima.

Informativna služba GO SNS Čačak

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime