SNS – Nema krize vlasti u Čačku, opozicija bezidejna

0
175

ČAČAK – Koordinator  Saveta za medije GrO SNS Aleksnadar Maksimović izjavio je da u Čačku nema krize vlasti jer je vladajuća koalicija imala na poslednjoj, ovogodišnjoj, sednici kvorum. Prema njegovoj oceni o tome svedoči i usvojen budžet koji iznosi oko 2,5 milijarde dinara.

On podseća da su donete veoma važne  odluke za grad, poput, usvajanja plana i programa poslovanja JP i Centra.

Maksimović je rekao da će se nastaviti sa starim i otpočeti sa novim investicijama.

„Naredna godina će biti predizborna, ali ono što je činjenica, imamo bezidejnu opoziciju koja na skupštinskim zasedanjima predlaže neke stvari koje su neprihvatljive u praksi . Takođe, u njihovim redovima postoji nekoliko odbornika koji se stalno javljaju za reč, a nemaju kompetenciju ni po znanju, ni po obrazovanju“, ocenio je on.

Novinarima se obratio i narodni poslanik Marko Parezanović koji je rekao da će 2019. godina biti rekodna po obimu investicija.

„Tu pre svega mislim na izgradnju auto-puta ka Pojatama, Požegi, i otvaranju fabrika, poput Vilanda i Forverka, istakao je on.

Parezanović i Maksimović su rekli i da se u parlamentu oseća nedostatak tzv. građanske opozicije koja je uvek imala argumentovanu kritiku, ni raspravu.

„Toga nema u ovom mandatu, svaka sednica je ista po nastupu odbornika Dveri i sve se svodi na napade“, složili su se oni.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime