SNS – Najnovije sulude optužbe gradske organizacije Dveri na račun aktuelne vlasti u Čačku pokazuju da ništa nisu naučili iz nedavnog debakla na lokalnim izborima u Lučanima

0
139

Najnovije sulude optužbe gradske organizacije Dveri na račun aktuelne vlasti u Čačku pokazuju da ama baš ništa nisu naučili iz nedavnog debakla na lokalnim izborima u Lučanima i da politika laži i podmetanja vodi direktno u propast.

Jasno je da onaj ko je pisao poslednje saopštenje Dveri ili nije čitao materijal za 26. sednicu Skupštine grada ili ne zna o čemu priča.
Upravo su odbornici ove političke grupacije na aktuelnom zasedanju lokalnog parlamenta kritikovali nerealno planirane prihode od poreza na zarade, koji su, po njihovom mišljenju “naduvani”. Upravo politikom zapošljavanja i otvaranjem novih radnih mesta i to ne samo 1.000, već i znatno više, stvoriće se uslovi da se ova pozicija ostvari u visokom procentu.
Teoriju o takozvanom “dužničkom ropstvu” Dverjani plasiraju već duže vreme, neargumentovano, paušalno, bez realnih pokazatelja. Svoje tvrdnje verovatno baziraju na tome šta bi i kako oni radili kada bi kojim slučajem došli na vlast, ali na sreću Čačak vodi kompetentno i odgovorno rukovodstvo, koje neće dozvoliti takav scenario, kao ni da se novac naših građana troši nenamenski.
Zlonamerne i proizvoljne su tvrdnje da je gradonačelnik Milun Todorović ili neko drugi u njegovo ime rasprodao imovinu grada, jer to nije u nadležnosti Todorovića niti bilo koje komisije koju je on formirao. Sve odluke o otuđenju ili pribavljanju imovine donose isključivo odbornici. O tome kako se domaćinski vodi grad, najbolje ilustruje podatak da je upravo ova vladajuća garnitura kupila nekoliko desetina hektara zemljišta i stavila ih na raspolaganje investitorima u cilju otvaranja novih industrijskih pogona i zapošljavanju naših sugrađana.
Ovogodišnji budžet grada Čačka je socijalno odgovoran, razvojan, investicioni i na korist svih njegovih stanovnika, što svako iole objektivan može površnim uvidom u materijal zaključiti.
Pozivi da se građani aktivno uključe u rušenje aktuelne vlasti u gradu će sasvim sigurno ostati “mrtvo slovo na papiru”, jer Čačani nisu ni glupi ni naivni da nasedaju na provokacije onih koji samo znaju za rečnik ulice i anarhističke metode borbe, a kada izađu na slobodne i demokratske izbore i ponude svoj “program” (ne)shvate da ih narod neće.

Informativna služba GO SNS Čačak

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime