Sekirom napao goste kafića

0
212
epa05258646 Israeli security forces and police guard the site where a man wielding an axe was shot dead at the entrance of the Arroub refugee camp, north of the West Bank city of Hebron, 14 April 2016. According to the Israeli Army, 54-years old Palestinian Ibrahim Baradeiah attempted to attack an Israeli soldier, before he was shot on spot. EPA/ABED AL HASHLAMOUN
ČAČAK – U noći između subote i nedelje u jednom od čačanskih kafića u centru grada odigrala se prava drama kad je muškarac M. M. unutra uleteo sa sekirom i napadao goste. Nekoliko njih tom prilikom zadobilo je lakše telesne povrede, rekao je Tanjugu vlasnik kafića Danilo Paunović.
sekira, krv, zlocin, ubistvo, 2

EPA/ABED AL HASHLAMOUN

„Kad smo mu rekli da je lokal pun i da nema mesta, uhvatio me je za vrat i grubo odgurnuo pokušavši da me udari. Nakon toga je iz unutrašnjeg dela jakne izvadio sekiru sa drvenom držalicom i predmet koji je ličio na pištolj. Ušao je u lokal i počeo da udara goste. Nastala je opšta panika i haos, svi su počeli da beže iz lokala jedni preko drugih, jedva smo uspeli da ga savladamo“, rekao je Danilo Paunović, vlasnik kafića.

Nakon što je M. M. izbačen, napolju ga je čekao taksi, a policija ga je sutradan uhapsila.

„Nakon dva sata on je pušten na slobodu. U strahu smo da se sličan incident ne ponovi, jer je M.M. od ranije poznat policiji“, tvrdi Paunović, koji dodaje i da je M.M. bio psihijatrijski bolesnik.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime