Savez za Dragačevo: Broj 4 za 4 godine većih izdvajanja za poljoprivredu

0
271
cof

Milan Radičević, nosilac liste Savez za Srbiju – Savez za Dragačevo, koja na izbore izlazi pod brojem 4, i Vukašin Vujović, kandidat za odbornika razgovarali su juče sa svojim sugrađanima i poručili da je jedna od ključnih tačaka njihovog programa pomoć poljoprivrednicima i da imaju tim kvalitetnih lokalnih kandidata koji stoje iza ovog programa.

 

Milan Radičević, kandidat za odbornika Skupštine opštine Lučani

Milan Radičević je rekao da je ovo za sada jedina istinski opoziciona lista i da je njihov cilj da Dragačevo vode Dragačevci, a ne nekakvi regionalni koordinatori i “šerifi” iz Beograda i Pančeva. “Ostao sam u Lučanima i želim da svojim znanjem iz ekonomije doprinesem i predložim kvalitetniji budžet opštine. Jedna od ključnih stvari je povećanje izdvajanja za poljoprivredu i smanjenje nepotrebnih administrativnih troškova. Mi želimo da se bavimo lokalnim temama i problemima naših komšija, i ne pada nam na pamet da nam neko sa strane nameće rešenja”- istakao je Radičević, koji je po struci master ekonomista.

 

Vukašin Vujović, kandidat za odbornika Skupštine opštine Lučani

Vukašin Vujović, veterinarski tehničar, rekao je da nije tačno da mladi neće da se bave poljoprivredom, ali da im treba stvoriti uslove za to. “Naša opština bi mogla dobro da živi od poljoprivrede. Ali potrebno je sprovesti određene mere poput subvencionisanja poljoprivrednih kredita, izdvajanja za regrese za sadni materijal i davanje podsticaja malinarima”- rekao je Vujović.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime