„Putin mi je od jutros uputio tri urgencije zbog pisma Boška Obradovića“

0
117

„Siguran sam da ništa drugo nije uradio nego samo čita njegova pisma. To tako mali Đokica, mali Žorž zamišlja život i politiku“, rekao je ironično Aleksandar Vučić

„Putin mi je od jutros poslao tri urgencije na osnovu pisma Boška Obradovića“, ironično je prokomentarisao predsednik Aleksandar Vucić pismo koje je Boško Obradović uputio šefu ruske države.

„Siguran sam da je Putinu bilo mnogo važno to što je pročitao u Obradovićevom pismu“, rekao je Vučić na pitanje novinara o ambiciji Boška Obradovića da Putina obavesti o političkoj situaciji u Srbiji.

„Putin mi je od jutros poslao tri urgencije na osnovu pisma Boška Obradovića. Siguran sam da ništa drugo nije uradio nego samo čita njegova pisma. To tako mali Đokica, mali Žorž zamišlja život i politiku“, rekao je Vučić, preneo je Tanjug.

On se na sličan način osvrnuo o na tvit Vuka Jeremićev kako ima saznanja iz diplomatskih izvora da je premijerka obavestila Vučića da želi da napusti tu funkciju.

Lider Dveri Boško Obradović uputio je pismo predsedniku Rusije Vladimiru Putinu u kom mu je poručio da vlast u Beogradu njegovu posetu 17. januara želi da zloupotrebi u dnevno-političke svrhe i da je predstavui kao „podršku vladajućem režimu, a ne Srbiji“.

On je u pismu objasnio da vladajuća stranaka organizuje miting podrške, ali da se to priprema kao kontramiting protestima opozicije koji traju već dva meseca u Beogradu.

„Time želi grubo da zloupotrebi Vaš dolazak i pozitivna osećanja većine građana Srbije prema Vama i Rusiji. I mnogi građani Srbije koji ne podržavaju aktuelnu vlast izašli bi da Vas pozdrave kada to ne bi bila manipulacija vladajućeg režima u dnevno-političke svrhe“, ocenio je Obradović.

http://www.nedeljnik.rs/

Foto – Tanjug

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime