Prvenstvo Srbije u planinskom trčanju u znaku Čačana

0
40
U subotu 10. oktobra u Vršcu na lokaciji Vršačkog brega  u prelepom ambijentu i odličnim vremenskim uslovima održano je Prvenstvo Srbije u planinskom trčanju. Ovakva takmičenja su sve popularnija pa ne čudi to što svake godine dobijaju na masovnosti.
Veliku požrtvovanost i borbenost na dosta zahtevnoj kružnoj stazi sa visinskom razlikom od 83. metra na dužini od 2000. metara pokazali su svi takmičari „ČAAK“ – a što je ovom klubu donelo 5. medalja i postavilo ih na prvo mesto po uspešnosti na ovom takmičenju.
U konkurenciji pionira na 2000 metara Boris Stojanović zauzeo je odlično 3. mesto. Obzirom da iza sebe ima kratak atletski staž od njega se u idućoj godini očekuje da bude u samom vrhu u konkurenciji mlađih juniora.
Boris.jpg
Boris Stojanović 3. mesto
U konkurenciji mlađih juniorki na 4000 metara Marijana Jakovljević je takođe zauzela odlično 3. mesto iza reprezentativki Srbije Ive Maletić iz Mladost – Zaječar i Milice Tomašević iz Crvene zvezde – Beograd.
Marijana.jpg
Marijana Jakovljević 3. mesto.
Trka na 4000 metara za mlađe juniore nije donela iznenađemje. Sigurna pobeda i zlatna medalja pripala je Ognjenu Nikoliću iz „ČAAK“ – a.
IMG_20201010_150021_377.jpg
Ognjen Nikolić 1. mesto
U trci starijih juniorki na 6000 metara poedila je Sanja Đoković iz AK „ČAAK“
Sanja.jpg
Sanja Đoković 1. mesto
U trci starijih juniora na 6000 metara srebrnu medalju osvojio je Stefan Tovilović.
Stefan.jpg
Stefan Tovilović 2. mesto

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime