Predstava “Dobro drvo u Ružinom parku” za Gornjomilanovčane

0
163

 

GORNJI MILANOVAC – Predstava “Dobro drvo u Ružinom parku”, rediteljke Slađane Popov a u izvođenju polaznika Dramske radionice u utorak, 12. juna, od 9 sati i 30 minuta, premijerno će biti izvedena u Velikoj sali Kulturnog centra.
Predstava je sastavljena od dve jednočinke koje sjedinjuje ista ekološka tematika. Prva jednočinka je poetski performans po tekstu Šela Silversteina „Dobro drvo“, a druga je vesela kombinacija lutaka i glume, u kojoj je adaptiran tekst pesnikinje Milene Proković „Događaj u Ružinom parku“. Predstava je inspirisana i podržava akciju JKP Gornji Milanovac o primarnoj selekciji otpada, čiji je zaštitni lik devojčica Ljubica, ali dotiče i globalne ekološke teme.
U predstavi učestvuju mlađi polaznici Dramske radionice Kulturnog centra – Sara Ilić, Lenka Vesović, Lena Jovanović, Matija Popović, Natalija i Sofija Marković, Jana Radojević, Lira i Vedrana Miljanović, Elena Matović, Petar Savić, Bratislava Dimitrijević, Maša Milojević, Vuk Marinković, Mina Đurović, Milica Stanišić, Lenka Babović i Luka Stepić.
Predstavu je režirala Slađana Popov, a izradu lutaka, kostima i scenografije potpisuje Valentina Nađ.

Foto – Srbija danas, ilustacija

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime