Predavanje – Medaljoni Rusije

0
593

ČAČAK – Kulturno – obrazovni program Doma kulture organizuje 24. aprila, 2019.god. u 19:30′  predavanje:MEDALjONI RUSIJE.

Dugogodišnji urednik i novinar, politički analitičar i dopisnik iz Rusije, sa Bliskog Istoka, Severne Afrike i Indije, prof. dr VIOLETA RAŠKOVIĆ TALOVIĆ, dekan Fakulteta za međunarodnu politiku i bezbednost govoriće nam o svojim utiscima o različitim kulturama, aktuelnim političkim događajima, a posebno o svojim impresijama o velikoj i nedokučivoj ruskoj „tajni“.

Svoje impresije je prenela u bogato ilustrovanu knjigu „Medaljoni Rusije“u kojoj su velikani poput Puškina, Gogolja, Ljermontova, Tolstoja, Jesenjina…tu su i intervjui sa najznačajnijim umetnicima, priča o skrivenom blagu templara u Svetodanilovskom i Simeonovskom manastiru, kao i Moskovskom Kremlju, Vladimiru Putinu…razgovor sa akademikom Potapovim, najvećim stručnjakom za lečenje mozga, primabalerinom Majom Pliseckom i njenom naslednicom Svetlanom Zaharevom, odsjaj su kako profesorka kaže, na „medaljonima“ ruskih sećanja….

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime