Poledica: FSS laže javnost i ponižava igrače

0
71

ČAČAK – Sindikat profesionalnih fudbalera Nezavisnost oglasio se danas povodom pomoći koju je ponudio Fudbalski savez Srbije (FSS) igračima koji su nedavno štrajkovali zbog neisplaćenih zarada.

Pre nekoliko dana je iz Fudbalskog saveza Srbije saopšteno da će igrači koji su štrajkovali u Čačku zbog neisplaćenih zarada dobiti pomoć od 500 evra bruto.

FSS je slagao javnost kada su objavili na svom sajtu da su doneli odluku da će finansijski pomoći igrače koji su štrajkovali. Jasno se može videti u listu Fudbal (Službeni glasnik) da takva odluka ne postoji, niti da je doneta. Da je doneta, morala bi da bude objavjena. Ne znamo zašto ovo radi FSS i koji su njihovi motivi da lažu javnost i da i dalje ponižavaju igrače – stoji u objavi Sindikata profesionalnih fudbalera Nezavisnost, čiji je predsednik Mirko Poledica.

Nekadašnji fudbaleri čačanskog Borca i Jagodine su od 8. do 10. juna štrajkovali glađu u Čačku, zbog zarada koje nikada nisu dobili i koje su im ugovorima obećane, dok su nastupali za te timove.

Izvor: Sportska centrala

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime