Počelo prijavljivanje za Radničke sportske igre

0
136
UM Sport 2013 - jump

ČAČAK (MNA) – U Čačku će se od 26. maja do 02. juna održati treće po redu Radničke sportske igre, koje organizuje Sportski centar „Mladost“ u saradnji sa Forumom privrednika, a pod pokroviteljstvom grada Čačka.

Na ovogodišnjim sportskim igrama učestvovaće predstavnici ustanova, institucija, preduzeća i preduzetnici sa teritorije Čačka.

Takmičenja će se održati u malom fudbalu, basketu, odbojci, stonom tenisu, rukometu, pikadu, šahu, bacanju kugle, skoku u dalj, nadvlačenju konopca, trčanju 100 i 400 metara, badmintonu, prevlačenju ruke.

Predsednik Organizacionog odbora Zoran Tomašević, kaže da će ove godine biti održano i takmičenje u streličarstvu, kao i trke na 1.000 metara.

Prijavljivanje je počelo pre dva dana, a očekuje se učešće između 1.500 i 2.000 takmičara.

U svim sportovima će učestvovati muške i ženske ekipe.

Član organizacionog odbora Ivana Vukajlović, rekla je da će svi učesnici biti osigurani, ali ističe da je svaki pojedinac odgovoran za svoje zdravstveno stanje.

„Svaki učesnik koji se prijavi, njegov rukovodilac ili on lično mora staviti potpis na svoje zdravstveno stanje. U propozicijama stoji da u alkoholisanom stanju ili pod dejstvom nekih suplemenata ne mogu učestvovati na igrama“, objasnila je Vukajlović.

Dodaje i da ukoliko se dogodi da neko od učesnika ne radi u firmi za koju se takmiči, onda će ta firma biti diskvalifikovana.

Organizatori igara poručuju da je cilj igara druženje radnika, međusobno upoznavanje, kao i promocija sporta.

Nakon višedecenijske pauze prve igre su održane 2017. godine.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime