Plesni klub Luna opet pokazao svetski nivo

0
441
ČAČAK – U plavoj Hali Atenica održano je takmičenje sportskog plesa najvišeg saveznog ranga u organizaciji PK Luna, saopštili su danas iz tog kluba.
Dva dana odličnog plesa, sjajnih takmičara, i predivne atmosfere. Učešće je uzelo preko 1000 takmičara iz 31-og kluba. Ovo je bio 20. turnir u organizaciji Plesnog kluba Luna u Čačku i do sada jedan od najboljih.
Ponosni smo na ovoliko veliki broj takmičara, njihovo zadovoljstvo kompletnim turnirom, pozitive utiske koje su poneli sa takmičenja i iz našeg grada, navode.
„Ogroman trud i rad se isplatio, godinama organizujemo takmičenja ali ovo je bilo posebno. Sjajna atmosfera, veliki broj učesnika i mnogo pozitivne energije su sigurno potvrda i dobre organizacije. Mnoštvo trenera, sudija, a najbitnije takmičara je imalo samo pozitivne kritike i reči hvale za turnir i organizaciju. Sigurno jedan od najboljih turnira u Srbiji poslednjih par godina“, ocenili su iz Lune.
Državne prvake su pored domaćih sudija ocenjivale i medjunarodne sudije, koje je klub doveo da bi državno i rezultati istog bili najrelevantniji. Veliki panel sudija je brojao 20 sudija iz zemlje i inostranstva.
Sportska hala Mladost je za potrebe ovog takmičena bila preuredjana,  dobila je potpuno novu dimenziju i izgled, što je izazvalo oduševljenje takmičra ali i publike.
Ogromnu zahvalnost dugujemo našim prijateljima koji su podržali ovo takmičenje kao i naš klub. Tradicionalno sa nama su bili Sportski centar Mladost, MARUŠKA koja je spremila poklone za sudije i takmičare,  Dessert Zorica podržala takmičare i pobrinula da se takmičari zaslade,  P… S… Feshion koji je spremio poklone za takmičare i sudije, NT Bolelero koji je bio zadužen za okrepljenje sudija i takmčara, Garden Stamenković je svoj doprinos dao ulepšavajući celokupan ambijent, ističu iz Lune.
„Velika novina na našim takmičenjima, a po ugledu na najprestižnija svetska takmičenja  su bili profesionalni kostimografi i šminkeri iz ateljea Jacques & Angel i Radoš-Radoš koji su se pobrinuli za sjajan izgled takmičara.Hvala i svim medijskim prijateljim koji su izašli u susret i svojim izveštavanjem doprineli i velikom broju publike“, zaključuju iz ovog kluba.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime