Predstavnici Nove Srbije predali izbornu listu

0
35

ČAČAK – Nova Srbija (NS) i Narodni slobodarski pokret predali su Gradskoj izbornoj komisiji (GIK) u Čačku, listu na kojoj su imena 31 kandidata za odbornika u Skupštini grada.

Foto: MNA/Miloš Lukič

Listu pod nazivom “Velimir Ilić – Nova Srbija – Narodni blok”, svojim potpisom podržao je 981 građanin.

Foto: MNA/Miloš Lukič

Nosilac izborne liste, ujedno i prvi je lider stranke Velimir Ilić.

Foto: MNA/Miloš Lukič

Na drugom mestu je Miloš Marić, na trećem Radivoje Domanović, a na četvrtom Zorica Knežević. Broj pet je Antonela Luković, broj šest Vladimir Ranitović, dok je sedmi na listi Milan Draškić.

 

Foto: MNA/Miloš Lukič

Kosovo ne damo, Srbiju ne damo, migrante nećemo, selo mora da se pokrene, ono što seljak proizvede mora da se otkupi i plati. Narod mora bolje da živi. Na prste mogu da se prebroje ti prebogati i svi drugi ekstra siromašni. Ne mogu da se građani u izbornoj kampanji kupuju sa 100 evra, od kredita koji je uzet po najnepovoljnijim uslovima. To će vraćati naša deca, unuci – naglasio je nosilac liste Velimir Ilić.

On je izrazio žaljenje što je NS jedina i prava opozicija koja izlazi na izbore u Čačku.

Brinemo o ovom gradu, našim prelepim selima, sačuvajmo Čačak, vratimo ga gde je nekad bio, zaboravimo ovu elementarnu nepogodu koja je vladala protekle četiri godine –  poručio je Ilić.

Lider NS je rekao da vladajuća stranka ima tri televizije u Čačku, a da on nije dobio nijedan minut za gostovanje u protekle četiri godine.

Pitali smo koliko košta deset minuta? Ne može. E zato se bunimo jer svako može da izađe u medije, da iznese svoj stav, mišljenje, neslaganje, borimo se za demokratiju, za Srbiju, za sve za šta smo se nekad borili. One koje sam skinuo 5. okrobra 2000. godine oni su sad na vlasti, crveno-crna koalicija – zaključio je Ilić.

Izvor: MNA, Morava info

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime