Parezanović – Obradović mentalno zakucan u ranom kamenom dobu

0
504

ČAČAK – Zbog javnosti i zarad istine, moram da kažem da Boško Obradović izgovara neisitne i širi paniku među građanima, saopštio je narodni poslanik i jedan od poverenika čačanskih naprednjaka, Marko Parezanović.

SAOPŠTENJE PRENOSIMO U CELOSTI

Nije istina da je supruga funkcuonera Dveri uhapšena zbog toga što nije vakcinisala decu, već je istina da nije platila kaznu, jer je ugrozila bezbednost i zdravlje svoje i druge dece. Ne možete da kažete da ste za obaveznu vakcinaciju, a da ste istovremeno protiv sankcionisanja onih koji svoju decu ne vakcinišu. To je licemeran, neodgovoran i populistički stav. Mene jako zanima da li su Boško Obradović, Aleksandar Radojević, Jelena Karleuša i slični, kada su svoju decu vakcinisali, da li su pitali doktore da li je vakcina strana ili domaća i da li su vodili javne kampanje ovog tipa ili to rade samo sada kada su u politici i kada treba doći do nekih glasova.

Boško Obradović je prototip zatucanosti, političke kao i svake druge. Bibliotekar koji se ne libi da promivise ugrozavanje zivota dece i govori o stvarima o kojima nema pojma, jer je sam mentalno zakucan negde u ranom kamenom dobu, u kom se zene „vaspitaju“ batinama, a svi koji se Obradovicu ne dopadaju šalju na vešala.
Pitam se koliko još dece treba da umre u Srbiji, da bi neznalice i teoretičari zavere željni medijske pažnje prestali da truju javnost svojim zaostalim idejama i stalnom potrebom da budu u centru pažnje.

Marko Parezanović, narodni poslanik i poverenik GrO SNS Čačak

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime