Padu Vučića jedino se nadaju Albanci i Savez za Srbiju

0
138

ČAČAK – Nema ništa odvratnije kada Boško Obradović, Vuk Jeremić i ostali sitni politikanti pričaju o Kosovu, a u njihovo vreme Kosovo je proglasilo nezavisnost, bilo priznato od preko 100 zemalja, postavljeni su granični prelazi na Jarinju i Brnjaku u režiji Borka Stefanovića, izgubljena bitna u MSP posle genijalnog pitanja koje je postavio Vuk Jeremić, saopštio je poverenik SNS u Čačku, Marko Parezanović.

I posle svega toga te iste ljude nije sramota da dele lekcije o Kosovu, državi Srbiji koja je značajno smanjila broj priznanja Kosova, sprečila Kosovo da udje u Unesko i Interpol, sačuvala svoj narod na Kosovu i Metohiji i uvek je uz njega.

U isto vreme nismo mogli da čujemo nijednu reč kritike od strane opozicije na račun Albanaca i njihovog ugnjetavanja Srba na Kosovu i Metohiji, ali smo zato mogli da čujemo od Vuka Jeremića kako je Haradinaj rekao istinu u svom tekstu u Vašington postu. A šta je rekao Haradinaj? Rekao je da Srbija krši sve sporazume, da Vučić želi etnički čisto srpsko Kosovo i da Srbija krši sporazum Cefta. I to je sve istina za Vuka Jeremića velikog prijatelja i partnera Patrika Hoa, poznatog međunarodnog kriminalca.

Očigledno je da se samo Albanci i Savez za Srbiju nadaju padu Aleksandra Vučića. Albanci zato što onda Srbija ne bi bila dovoljno jaka da pobeđuje u diplomatskim bitkama na međunarodnom planu i sprečava nezavisnost Kosova, a sitne duše poput Đilasa, Jeremića i Obradovića zato što bi tako mogli da nastave da kradu i prave biznis imperije kao što su to radili do 2012. godine. I jedni i drugi mogu da budu sigurni da građani Srbije neće ispuniti njihova zajednička nadanja i očekivanja.

Marko Parezanović, narodni poslanik i poverenik GrO SNS Čačak

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime