Otkazana „Biciklijada“ u Čačku

0
50

ČAČAK – Unija Maldih Čačak obavestila je javnost da je ovogodišnja “Biciklijada“ otkazana zbog trenutne epidemiološke situacije, ali i, kako se navodi, nikada niže finansijske podrške od strane grada.

U ovoj organizaciji, kako kažu, zbog sve većeg broja obolelih i nejasne epidemiološke situacije u Čačku, ali i zemlji, ne žele da dovode u opasnost više stotina sugrađana, pa smatraju da je najbezbednije je da se manifestacija, kojoj bi ovo bilo 12. izdanje, ipak ne održi, otkaže i pomeri za neka bolja vremena.

Takođe, želimo da skrenemo pažnju na projektno finansiranje ove manifestacije koje je nikada lošije, što nam daje neke jako loše signale i ukazuje na to da se omladinska udruženja, kojih je sve manje, finansiraju po političkoj pripadnosti, a ne po projektnim predlozima. Ovakve okolnosti obeshrabruju i zabrinjavaju. “Biciklijada – čačanska kritična masa“ nikada nije i nikada neće, pripadati nijednoj političkoj opciji i uvek će, isključivo, služiti promociji bicikla kao zdravog prevoznog sredstva – ističu u organizaciji Unija mladih Čačak.

Izvor: Morava info, Foto – epicentarpress

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime