Održana treća Gulašijada u Ugljarevu

0
875

  Trstenik, Ugljarevo –  Juče je u organizaciji FK Omladinac i MZ Ugljarevo održana treća po redu Gulašijada na kojoj je učešće uzelo preko sedamdeset ekipa i više od tri stotine takmičara iz nekoliko opština pomoravskog kraja.

Žiri nije imao ni malo lak zadatak prilikom proglašenja pobednika, a odlučile su zaista nijanse pa je tako ovogodišnji „trofej“ pripao ekipi Union prometa iz Trstenika. Drugu poziciju zauzeo je sastav Mup 92 iz Kraljevo, dok je trećeplasiran tim ekipa Maria Virijevića iz Čukojevca. Pored takmičarskog dela ovu manifestaciju upotpunili su koncertom i poznati estradni umetnici iz Kraljeva Novica Negovanović i Raša Pavlović uz orkestar Zorana Pavlovića Boćinca.

„Ponosni smo što smo za veoma kratko vreme napravili ozbiljnu manifestaciju na kojoj je ove godine prodefilovalo nekoliko hiljada gostiju iz Trstenika, Kraljeva, Kruševca, Vrnjačke Banje i drugih okolnih opština. Time je ostvarena značajna finansijska dobit za nesmetan rad fudbalskog kluba, ali i mesne zajednice Ugljarevo koja će svakako biti upotrebljena na pravi način“, izjavio je za naš sajt jedan od organizatora Veroljub Trifunović.

Zoran Krljar

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime