NIS sa 114,5 miliona dinara finasira projekte za unapređenje bezbednosno-informacionih sistema i digitalizaciju nastavnog procesa u obrazovnim ustanovama u Srbiji

0
570

Sredstva u iznosu od 114,5 miliona dinara NIS je namenio za finansiranje projekata koji su usmereni na unapređenje bezbednosno-informacionih sistema i digitalizaciju nastavnog procesa u obrazovnim ustanovama u Srbiji.

Pravo na prijavljivanje imaju sve državne osnovne i srednje škole sa sedištem u 12 partnerskih gradova i opština koji su obuhvaćeni programom „Zajednici zajedno 2020“: Beograd, Novi Sad, Požarevac, Niš, Čačak, Zrenjanin, Pančevo, Kikinda, Kanjiža, Novi Bečej, Srbobran i Žitište.

Rezultati konkursa biće objavljeni do 21. septembra 2020. godine, a sve informacije o uslovima javnog konkursa „Zajednici zajedno“ mogu se naći na internet adresi www.nis.eu/zajednici-zajedno. Ove godine program „Zajednici zajedno“ se realizuje uz podršku i aktivno učešće Ministarstva unutrašnjih poslova i prosvete, nauke i tehnološkog razvoja Republike Srbije.

Konkurs programa „Zajednici zajedno 2020“ za prijavu projekata u lokalnim zajednicama ističe 10. jula 2020. godine u 16 časova.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime