Nikola Đuričko 19. nobembra pred čačanskom publikom

0
177

ČAČAK – Jedan od najpoznatijih srpskih glumaca, Nikola Đuričko nastupiće pred ovdašnjom publikom 19. novembra u čačanskom Domu kulture. Predstaviće se svojim stendap šouom  “Sve ono što ste hteli da znate o Džoniju, a niste smeli nikad da ga pitate“. Cena ulaznice je 800 dinara i već su u prodaji na blagajni ove kulturne ustanove.

Kako je najavljeno, on će na duhovit način prezentovati detalje iz svog života, bogate glumačke i voditeljske karijere, a svi koji odluče da posete ovaj sjajan nastup dobiće odgovore na pitanja sa kojima javnost nije bila upoznata.

Za samo jednu pozorišnu sezonu šou je odigran više od 60 puta, u zemlji, regionu i svetu.

– Kada sam napunio 40 godina jedna od rođendanskih odluka mi je bila da napravim moj stendap šou. Mnogo prijatelja mi je već savetovalo da to uradim, nadam se da nisu bili samo ljubazni. Devetog jula sam napunio 43. Šta se desilo i zašto mi je bilo potrebno tri godine? Možda me je život malo pregazio? Znam pouzdano da sam materijal imao sve vreme spreman. Znam, takođe da sam bio malo uplašen od nepoznatog. No, kako god, ja nastupam! Poklon će biti vaš dolazak – kaže Đuričko, a prenosi moravainfo.

Rođen je u Beogradu kao sin Nikole, pilota, i Mile, zdrastvenog radnika. Unuk je glumice Tomanije Đuričko i brat glumca Đorđa Đurička.

Vodio je emisiju Karaoke obračun i član je grupe Kuguarsi. Oženjen je Ljiljanom Nešić (od 7. juna 2002) sa kojom imaju kćerku Nađu i sina Đorđa. U seriji Vruć vetar (1980.g.), Nikola Đuričko je tumačio lik Šurdinog sina u 9. i 10. epizodi. Dobitnik je brojnih domaćih i međunarodnih priznanja. Odigrao je brojne uloge u filmovima i pozorišnim predstavama.

Foto – biografija.org

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime