Narednih dana toplije

0
249

Jutro hladno sa slabim i umerenim mrazem, na jugu i jugoistoku oblačno sa slabim snegom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

U toku dana pretežno sunčano. Uveče naoblačenje, u toku noći ponegde u brdsko-planinskim predelima slab sneg. Vetar umeren i jak, severozapadni, u slabljenju. Najniža temperatura od -5 do 1, najviša od 1 do 7 stepeni.

U petak pretežno oblačno, ponegde sa slabom kišom i snegom. Vetar slab i umeren, na istoku i jak, severozapadni. Jutarnja temperatura od -5 do 1, dnevna od 3 do 8 stepeni. Tokom noći razvedravanje sa severoistoka.

Prvog dana vikenda ujutro slab i umeren mraz, ponegde po kotlinama magla. U toku dana sunčano. Vetar slab, promenljivog smera. Minimalna temperatura od -5 do -2, maksimalna od 3 do 8 stepeni.

Drugog dana vikenda ujutro slab i umeren mraz, ponegde po kotlinama magla. U toku dana sunčano i malo toplije. Vetar slab, južni i jugoistočni. Najniža temperatura od -8 do -2, najviša od 5 do 10 stepeni.

U ponedeljak pretežno sunčano i toplije, krajem dana naoblačenje, uveče i tokom noći ponegde kiša. Zatim do 14. februara hladnije, ponegde kiša, na planinama sneg.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime