Mladić koji je pokušao samoubistvo biće transportovan u Beograd

0
345

ČAČAK – Mladić R. K. (20) iz Čačka koji se sinoć polio benzinom i zapalio, biće transportovan za Beograd na Kliniku za plastičnu i rekonstruktivnu hirurgiju, potvrđeno je jutros u čačanskoj Bolnici.

Kako je rečeno redakciji info-lider, on je sinoć, nakon nemilog događaja primljen u jedinicu intenzivne nege, intubiran , ali su opekotine zahvatile oko pedeset pet procenta površine kože.

„U pitanju su ozbiljne povrede, tako da ne možemo ništa tvrditi, ali se nadamo najboljem“, kažu u ovoj zdravstvenoj ustanovi.

Inače, R.K. star 20 godina pokušao je sinoć samoubistvo paljenjem benzina zbog otkaza koji je dobio pre pet dana u pekari, kako su preneli čačanski mediji.

Bivši radnik je oko 17. 45h, ispred ulaza u privatno pekarsko preduzeće popio benzin, a zatim je ušao u krug preduzeća gde je seo na pločnik ispred ulaza u garderobu i polio se ostatkom, dok je istovremeno u ruci držao upaljač. Tom prilikom je i pripadnik policije, Boris B.  zadobio opekotine, jer ga je, dok je pokušavao da pomogne mladiću, zahvatio plamen.

Foto-Večernje novosti

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime