Mionica dobija pešačku u biciklističku stazu

0
900

MIONICA – Ministarstvo privrede dodelilo je opštini Mionica 498,9 hiljada dinara u okviru Mera sufinansiranja jedinica lokalne samouprave za izradu projektno-tehničke dokumentacije, sredstva su namenjena za izradu projekta pešačke i biciklističke staze na obilaznom putu u Mionici.

– Pešačka i biciklistička staza u dužini od 2010 metara planirana je na obilaznici oko Mionice. Projekat pešačke i biciklističke staze predviđa još i projektovanje rasvete sa LED tehnologijom, horizontalnu i vertikalnu saobraćajnu signalizaciju, ogradu i pešački mobilijar na celoj dužini pešačkom trotoara i biciklističke staze. Cilj je da se stvore uslovi za nesmetano, bezbedno i funkcionalno odvijanje pešačkog i biciklističkog saobraćaja u ovom delu Mionice – rekao je predsednik opštine Mionica Boban Janković.

On je dodao da je već potpisan ugovor sa preduzećem „Infoplan“ d.o.o. iz Aranđelovca nakon sprovedenog postupka javne nabavke, tako da je izrada tehničke dokumentacije u toku i očekuje se da bude gotova za mesec dana.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime