Maksimović pozdravio odluku opozicije o povratku u gradsku skupštinu, iako se „ne obuva u jednoj pameti“

0
184

ČAČAK – Predsednik odborničke grupe SNS u gradskoj Skupštini pozdravio odluku pojedinih političkih stranaka da više ne bojkotuju rad lokalnog parlamenta.

Prema njegovoj oceni, rasprava o veoma važnim temama za grad Čačak biće konstruktivnija, iako smatra da, predstavnici opozicije neće imati neki konkretan predlog vezan za fukcionisanje rada ovog tela.

„Predstavnici opozicionih partija se „ne obuvaju u jednoj pameti“. Evo, imali smo sada na zasedanju dvoje ljudi iz GG „Za napredniji Čačak“, a oni su, između ostalih, pozvali na bojkot predstojećih lokalnih i parlamentarnih izbora. Ne razumem predstavnike Dveri, jer svaki bojkot, bilo lokalnog, ili pak, republičkog parlamenta je kontraproduktivan“, rekao je Maksimović na konferenciji za novinare.

On je dodao da je dr Ljiljana Milovanović iz GG „Za napredniji Čačak“ na poslednjem zasedanju gradske skupštine postavila prava pitanja, na koja su dobijeni odgovori.

„To je dobar put kako treba da se radi i odvija parlamentarni život. Čujem da će predstavnici Nove Srbije nešto promeniti, ali oni ne mogu ništa učiniti“, naveo je Maksimović.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime