Majka i ćerka za koje je pop prevozio drogu dobile zatvor

0
47

Apelacioni sud u Kragujevcu, potvrdio je presudu Višeg suda u Čačku kojom su Svetlana Popadić (49) iz mesta Lopaši kod Požege i Nenad Stojanović iz Valjeva (42)  osuđeni na po pet godina zatvora, a Svetlanina kći, Ana na tri  (27), zbog neovlašćene proizvodnje i trgovine opojnim drogama. 

Podsećamo, one su uhapšene u martu pre 2018. godine. Policija je krajem februara iste godine u selu Mrčajevci kod Čačka uhapsila Milana Jordovića nakon što je u automobilu koji je vozio, u bunkeru ispod sedišta pronašla 52 paketa marihuane, težine 24 kilograma.

Tada je sveštenik, Milan Jordović u policiji i ispričao na koji način su on i njegov prijatelj, nekadašnji veroučitelj Zoran Marinković, prevozili 28 kilograma “skanka” iz Albanije za majku i ćerku, koje su im za tu uslugu obećale 5.000 evra.

Nenad Stojanović iz Valjeva je bio saizvršilac Svetlane i Ane. Prema pisanju  medija, Svetlana je mesecima pre hapšenja, čak oko 30 puta odlazila na Kosovo i tamo organizovala kupovinu i prevoz droge do Srbije, da bi je nakon toga prodavala u zemljama zapadne Evrope – najviše u Francuskoj, Švajcarskoj i Nemačkoj.

Foto / ilustracija

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime