Lokalno se očekuju pljuskovi

0
100

SRBIJA – Ujutru i pre podne oblačno, mestimično sa kišom, naročito na severu, posle podne promenljivo oblačno u istočnim i južnim krajevima sa lokalnim pljuskovima i grmljavinom, saopštio je Republički hidrometeorološki zavod.

Vetar slab i umeren, zapadni i jugozapadni. Najniža temperatura od 6 do 10, najviša od 12 na severozapadu do 18 stepeni na istoku i jugoistoku.

U četvrtak umereno do potpuno oblačno, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom. Vetar slab , severozapadni. Jutarnja temperatura od 6 do 10, dnevna od 14 do 20 stepeni.

U petak umereno do potpuno oblačno i malo toplije, povremeno sa kišom i lokalnim pljuskovima sa grmljavinom, uz slabljenje intenziteta padavina. Vetar slab, severnih pravaca. Minimalna temperatura od 8 do 12, maksimalna od 17 do 21 stepen.

Prvog dana vikenda promenljivo oblačno i malo toplije sa dužim periodima sunčanog vremena. Vetar, slab, istočni i jugoistočni. Najniža temperatura od 8 do 12, najviša od 21 do 25 stepeni.

U nedelju posle podne i u toku noći ka ponedeljku prolazno naoblačenje sa kišom i pljuskovima sa grmljavinom.

Od poneljka promenljivo i toplije, u većini mesta sa dužim periodima sunčanog vremena i ređom pojavom pljuskova sa grmljavinom.

MNA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime