Krivična prijava protiv Čačanina koji je krao novac iz kutije za humanitarnu pomoć

0
594

ČAČAK – Protiv 48-godišnjeg Čačanina Gorana N. biće podneta krivična prijava u redovnom postupku zbog besramne krađe novca iz kutije za humanitarnu pomoć dvogodišnjem Milošu Zariću!

Sramni postupak sredovečnog Čačanina 3. avgusta ovekovečen je na video-zapisu nadzorne kamere kioska fast-fuda u Skadarskoj ulici u Čačku. Na snimku, koji je ubrzo postavljen na društeve mreže i šokirao sve koji su ga pogledali, vidi se kako jedan muškarac, bez ikakvog srama, zavlači ruku i vadi novac iz kutije u kojoj je prikupljana humanitarna pomoć za malog Miloša. Za to vreme, drugi muškarac ga „prikriva“.

Policija je ubrzo identifikovala obojicu aktera sramnog snimka i privela ih.

Osumnjičeni je svoj postupak pokušao da opravda time da je bio pijan i posvađao se sa radnicima fast-fuda. Tako revoltiran stavio je ruku u kutiju. Tvrdio je da mu nije namera bila da ukrade pare, već je sve uradio jer je bio besan. Tužilaštvo je odliučilo da prijava protiv njega bude podneta u redovnom postupku, kao i da postupanju N. K, koji je takođe na snimku, nema elemenata krivičnog dela – kaže izvor blizak istrazi.

Nakon što je na društvenim mrežama osvanuo snimak bestidne krađe, oglasila se i porodica malog Miloša Zarića, koji čeka na terapije i momenat kada će potrčati za loptom.

Kada mi je suprug poslao snimak koji su zabeležile kamere za nadzor ovog fast-fuda, u prvom trenutku nisam znali da li da budem besna ili da plačem. Bila sam u neverici. Na nekoliko mesta u Čačku postavili smo kutuje u koje ljudi mogu da ubace novac, koliko ko može, kako bi pomogli mom sinu da potrči za loptom i izgovori „mama“. I vi onda vidite snimak na kom neko prvo „mućka“ kutiju da vidi da li ima nešto unutra i proceni da li ima svrhe da se „pomuči“, a onda zavlači ruku i uzima novac. Novac namenjen prvom koraku mog sina. Pa kako biste se vi osećali?“ – upitala je dečakova majka Slađana, a preneli su mediji.

Izvor: Večernje novosti, Vlade Ilic

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime