Komšijski fudbalski derbi – Zadrugar gostuje Rudaru

0
413

ČAČAK – Fudbaleri Zadrugara iz Donje Trepče odmeriće sutra snage sa ekipom Rudara iz Bresnice sa početkom u šesnaest časova na gostujućem terenu u okviru Okružne lige Moravičkog okruga.

Prema oceni šefa stručnog štaba Zadrugara, Gorana Kovačevića, publiku koja dođe u Bresnicu očekuje odlična fudbalska predstava.

“Igraćemo ofanzivno od prvog minuta susreta, svi fudbaleri su u pogonu, što je najvažnije. Sigurno će Rudar biti u prednosti, budući da igra na svom terenu, odnosno publiku koja će mu biti dvanaesti igrač. Uprkos tome, mi smo spremni za “megdan” sa protivničkom ekipom i nadam se da ćemo upisati tri nova, veoma značajna boda”, rekao je on.

Centralni vezni igrač Zadrugara, Nikola Rajčević nije ništa manje optimističan pred sutrašnji susret.

“Iako Bresničani veoma dobro igraju kod kuće, mi ćemo dati maksimum na utakmici, kao i obično. Oni su veoma kompaktan kolektiv, o čemu, uostalom, svedoči i njihova pozicija na tabeli. Međutim, to nas ne obeshrabruje pa se nadam pozitivnom ishodu po nas”, zaključio je Rajčević.

I u protivničkom taboru vlada slično raspoloženje. Oni kažu da veoma spremno dočekuju goste i navode da se nadaju pobedi.

Inače, Zadrugar zauzima petnaestu poziciju na tabeli sa pet bodova, dok je Rudar treći sa 13.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime