GG „Za napredniji Čačak“ – dr Radojević Prodaja doktorke medicine ?

0
171

U našu redakciju stiglo je saopštenje koje GG „Za napredniji Čačak“ – dr Aleksandar Radojević  prenosimo u celosti.

Dr Tanja Stovrag, odbornica sa liste GG „Za napredniji Čačak“ – dr Aleksandar Radojević na poslednjoj sednici Skupštine grada Čačka dala je kvorum za rad vladajućoj većini SNS-a, SPS-a i samostalnog odbornika (iz SNS-a). Iako je prethodno kolegijalno upozorena da to ne čini, ipak je učinila.

Šta je razlog? Zli jezici iz kuloara kažu: Doktorku Tanju Stovrag kupili SNS i SPS…Ponudili joj ono što je tražila: subspecijalizaciju gastroeneterologije za Opštu bolnicu Čačak, mimo reda i konkursa, mimo njenih kolega….!?

Nemoguće, kažemo mi iz grupe građana…. Dr Tanja Stovrag bi trebalo da poseduje akademsku čestitost, moral, položila je zakletvu…Ona leči ljude, zar ne? Nije valjda tako jeftina, kao neka roba, da proda političku grupaciju kojoj pripada, građane koji su joj dali odbornički mandat, da proda kolege svoje koji čekaju u redu za subspecijalizaciju, braću svoju po Hipokratu?!

Videćete uskoro, govorili su nam dobro obavešteni izvori iz skupštinskih kuloara…
SNS je vladajuća stranka u Srbiji, a najjača..! Stranka koja je toliko jaka da joj ne trebaju ni njeni članovi, a kamoli neki drugi da se kupe, otmu, ucene….Stranka koja se bori za svoj narod istinom i pravdom, poštovanjem zakona i PRAVNOM državom…?! Ona će mimo konkursa za subspecijalizacije i mimo zakona da dodeli jednoj doktorki jedne Opšte bolnice u Srbiji gastroenterologiju za odbornički mandat ukraden od naroda svog i Grupe građana koja ju je stavila na svoju listu…?

Ne, to ne može biti – kažemo mi iz Grupe građana…
Nisu oni iz SNS-a tako mali, slabi i jadni da im fali jedna opoziciona odbornica iz Grupe građana dr Aleksandra Radojevića?
A i doktorka Tanja Stovrag, potekla iz Ljubića, od Zatežića, poznate familije u kraju, nije poslednji ološ i repa bez korena da se tako proda…?
Sačekajte još malo i videćete – rekoše dobro obavešteni izvori…
I?

Foto – Facebook

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime