Fudbalerke Srbije nadigrale reprezentaciju Crne Gore 4:0

0
142

Izabranice selektora ženske fudbalske reprezentacije Srbije, Predraga Grozdanovića nadigrale su danas reprezentaciju Crne Gore rezultatom četiri prema nula na turniru u Zagrebu. Na odmor posle prvog poluvremena Srpkinje su imale prednost od tri gola.

Pogotke su postigle Vuković, Smiljković, Bradić i Slović, a selektor Srbije nije krio zadovoljstvo nakon prvog susreta.

„Dosta je novih devojaka u timu, a odradili smo samo jedan trening. Utakmicu protiv Crne Gore smo lepo otvorili, iako je bilo i nekih grešaka. Na njima ćemo dosta toga naučiti. Siguran sam da možemo i moramo bolje. Ponosan sam zbog pobede, pre svega zbog mojih izabranica. Posedujemo kvalitet i nastavljamo dalje“, izjavio je Grozdanović za naš sajt.

Inače za Srbiju su danas nastupale Kostić, Lazarević (Vučković), Stefanović (Nikolić), Malešević (Filipović), Slović, Smiljković (Matić), Poljak (Stojanović), Mijatović, Vuković, Čanković, Bradić (Trnavac).

Podsetimo najbolja ženska srpska fudbalska reprezentacija učestvuje na turniru u Zagrebu, gde se danas sastala sa Crnom Gorom, a 2. marta rival Srbiji će biti Bosna i Hercegovina. Od 4. marta igraće se mečevi za plasman, a potencijalni protivnici su Hrvatska, Slovenija i Ukrajina.

Sve utakmice su u sklopu priprema za kvalifikacije za Evropsko prvenstvo gde će rivali Srbiji biti Francuska, Austrija, Kazahstan i Makedonija.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime