FK Srbija 1968 iz Bazela završio uspešnu sezonu

0
4303

  Bazel/Švajcarska-Proteklog vikenda spuštena je zavesa na fudbalsko prvenstvo u severozapadnom delu Švajcarske gde se sa čak pet ekipa takmiči FK Srbija 1968 iz Bazela. Prvi tim koji se tak nadmeće u trećoj ligi završio je sezonu na odličnom petom mestu odigravši veoma dobro u prolećnom delu sezone posle sumorne jeseni.

Veterani 50+ sa čak dve ekipe odigrali su veome dobro i Srbija je završila takmičenje na prvoj poziciji u svojoj grupi, dok je tim B zauzeo drugo mesto.

Nešto mlađi veterani, 40+ su takodje imali zapaženu rolu i posle ispadanja italijanske ekipe Olimpije ostali su jedina ekipa stranaca u najvišem rangu takmičenja.

Nažalost jedinu mrlju na uspešnu sezonu kluba stavili su mlađi veterani, 30+ koji su neočekivano ispali iz lige pa im za utehu ostaje finale regionalnog kupa koji se igra u petak 15. juna protiv ekipe Dornaha za koju nastupaju bivši igrači Bazela i reprezentativci Švajcarske Štreler, Fraj, Hugel i drugi pa im je svakako veliki motiv i čast igrati protiv takvih igrača.

„U godini kada se slavi pedeset godina od osnivanja kluba treba biti zadovoljan ostvarenim rezultatima, ali i iskoristiti pauzu u prvenstvu i pojačati novim igračima sve selekcije. Ujedno treba raditi na tome da se uskoro oformi i juniorska ekipa kako bi u budućnosti imali igrače iz svog pogona i tako smanjili brigu oko dovođenja igrača“ , izjavio je za info-lider.com jedan od predsednika kluba Slade Vulin.

Autor, Foto – Zoran Krljar

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime