DVERI – U strahu su velike oči, u laži su kratke noge

0
180

ČAČAK – Ovih dana je gradski većnik iz redova SNS-a, Dušan Radojević, na primitivan, vulgaran i sasvim neprimeren način napao i izvređao odbornicu Dveri, g. Radmilu Živković, bez objašnjenja čime je izazvala dotičnog, saopšteno je danas iz Dveri.

SAOPŠTENJE PRENOSIMO U CELOSTI

Radmila Živković je odbornik u Skupštini grada Čačka, uvaženi profesor u penziji koja je obrazovala i izvela mnoge generacija učenika u Čačku, majka 3 dece i baka 10 unučića.
Pitamo se gde su sada žene iz SNS-a da zaštite svoju koleginicu? Čime je bio inspirisan gradski većnik Radojević, da salvom uvreda i napada ponizi gospođu Živković? Pitamo se da li je to ta budućnost u koju treba da poverujemo?

Sad se vidi koliko smo bili u pravu kada tvrdimo da je zgrada lokalne samouprave grada Čačka, tačnije gradska vlast, postala stecište nemorala i najgorih kadrova! Dušan Radojević je hrabar kada napada slabije od sebe, kada treba da se razračuna sa ženama iz Dveri, ali mora znati da kada napada jednog od nas, napada nas sve!
Posebno je smešno da Dušan Radojević ima smelosti da bilo koga kritikuje, ako se zna da je Dušan Radojević na vrlo sumnjiv način „privatizovao“ Kancelariju za mlade, potrošio na razna renoviranja preko 1,5 miliona dinara, i nije podneo nikakav izveštaj za to! Da kancelarija za mlade služi isključivo i samo za organizovanje žurki za omladinu SNS-a i njenih koalicionih partnera!
Da je zaposlio svoju ženu mimo konkursa, bez kvalifikacija i sa sumnjivim diplomama u Javnu upravu grada Čačka! Da on i njegov otac „iznajmljuju“ Domu Kulture opremu za ozvučenje, mimo konkursa i javne nabavke, jer pobogu, niko u Čačku to ne radi!
Dušan Radojević nikada nije radio nigde i ništa, osim što je lepio plakate za SNS i time se preporučio za visoka mesta u gradskoj upravi za sebe i svoju familiju!

Da zaključimo – U strahu su velike oči, a u laži su kratke noge.

Očigledan je strah klike SNS-a od buđenja naroda u Srbiji i u Čačku i od posledica koje će svi oni koji su napravili štete u Čačku, koji su ga podkradali, koji su zapošljavali po partijskoj liniji, koji su hapsili političke protivnike, koji su terali ljude iz Čačka. Svi će odgovarati!
OVO NEĆEMO DOZVOLITI!!!

Informativna služba Gradske organizacije Dveri u Čačku

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime