Dveri: Stefanović nema završen fakultet, treba da podnese ostavku

0
174

ČAČAK – Lider Dveri Boško Obradović, izjavio je danas u Čačku da mnistra policije Nebojša Stefanović „ne samo da nema doktorat, već nema završen ni fakultet“.

Obradović je ove tvrdnje Antikorupcijskog tima Srpskog pokreta Dveri, izneo na konferenciji za novinare, dodajući kako bi trebalo preispitati sve diplome državnih funkcionera i zaposlenih u javnom sektoru.

„U Izveštaju o oceni doktorske disertacije iz juna 2014. Komisije za doktorate Megatrenda navedeno je da je imenovani završio osnovne akademske studije na Fakultetu za poslovne studije u Beogradu, što je neistina. Čak i ako postoji diploma ove visokoškolske ustanove, ona je čist falsifikat“, rekao je Obradović.

Nebojša Stefanović, kako je naveo Obradović, dobio je Rešenje o nostrifikaciji Diplome o završenom visokom obrazovanju na „Megatrend Internešnal Ekspert Konsorcijum limited“ (Megatrend International Expert Consortium Limited), kojom se ta diploma izjednačava sa diplomom Fakulteta za poslovne studije.

„Predmetno rešenje doneto je dana 17.02.2005. godine, zavedeno pod brojem 742/05. U bazi svih studenata Megatrenda utvrđeno je da Stefanović nije položio nijedan ispit, te da mu je izdata diploma čist falsifikat.

A evo ko je sve učestvovao i ko je sve povezan i nagrađen kada je SNS došao vlast zbog toga što je Nebojša Stefanović stigao do doktorskog zvanja:

Dveri su pozvale Stefanovića, da ukoliko su njihovi navodi tačni, odmah podnese ostavku.

MNA

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime