Dveri – SNS da priča o tome šta su uradili a ne šta će uraditi

0
341

ČAČAK – Podstaknut otvorenim pismom gradskog većnika Dušana Radojevića želeo bih da skrenem pažnju javnosti na nekoliko činjenica koje dotičnog demantuju u njegovim navodima, saopštio je danas odbornik Dveri, Miloš Rakonjac.

SAOPŠTENJE PRENOSIMO U CELOSTI

Pre svega, gospodin Radojević bi morao znati je Srpska napredna stranka punih 7 godina na vlasti u Čačku i da je vreme da govori o tome šta su uradili a ne šta će uraditi. Kako je kampanja Dveri počela, gde je sada i gde će biti nije nešto čime bi on trebalo da se bavi već činjenicom da mladi beže iz ovog grada i da zapošljavanje rodbine i intimnih partnera u opštini i javnim preduzećima po partijskoj liniji nije nešto što će mlade ohrabiti da ovde ostanu.

O tome koliko je demokratski uređena zemlja najbolje govore razbijena glava Borka Stefanovića, zapaljena kuća novinara Milana Jovanovića i najnoviji slučaj prebijanja odbornika u Knjaževcu. O vladavini prava najbolje govore porušeni objekti u Savamali i nelegalni hotel na Pančićevom vrhu koji je ispostavlja se jači od države.

Kada su u pitanju mladi o kojima gospodin Radojević najviše voli da priča, želim ovom prilikom da ga obavestim da se Savet za mlade kao radno telo Skupštine grada Čačka čiji je predsednik član SNS-a, od 2016. do danas sastao jednom, a da je rezltat podrške mladima i mladim bračnim parovima posle 7 godina njihove vlasti iskazana podatkom od danas da je za 289 slobodnih mesta u vrtićima u Čačku stiglo 1.250 prijava.

Na kraju bih se složio sa rečima gospodina Radojevića da mladi žele pravedan sistem, kvalitetno obrazovanje, pravo na rad…. ali to je sve ono što oni mladima nisu pružili i ne samo što nisu pružili već je partijska država koju su stvorili naterala mlade da sve to što žele ostvare van ovog grada i van ove zemlje.

Miloš Rakonjac, odbornik Dveri u Skupštini grada Čačka

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime