Dveri – Maksimović je preletač, a na sednice dolazi u alkoholisanom stanju

0
123

ČAČAK – Predstavnici gradske organizacije Dveri nastavili su danas prepucavanje sa šefom odborničke grupe SNS u gradskoj skupštini, Aleksandrom Maksimovićem pa su se oglasili novim saopštenjem za javnost.

PRENOSIMO GA U CELOSTI

Gradska organizacija Srpskog pokreta Dveri u Čačku upućuje izvinjenje Aleksandru Maksimoviću, šefu odborničke grupe SNS-a, što u navođenju istorije njegovog preletanja nismo naveli i to da je pre Dinkićeve partije bio i član Saveza komunista. Zahvaljujemo se na tom podsetniku i obećavamo građanima Čačka da kada padne diktatorska vlast Aleksandra Vučića, u novoj vlasti neće biti mesta za političke preletače kao što je Aleksandar Maksimović!

Onemogućavanje današnjih naprednjaka, koji su pre toga bili demokrate, a pre demokrata komunisti da iznova menjaju stranke kako bi se priklonili vlasti je osnovni uslov da dođe do promena u našem gradu i u našoj zemlji.

Kada je u pitanju mržnja, gospodin Maksimović mora da razume da ga mi ne mrzimo kada kažemo da je pijan na poslednjoj sednici jedva pogodio vrata prilikom izlaska i da je muke imao pri nalaženju jakne. Mi njega ne mrzimo već iskazujemo zabrinutost kako takva osoba može biti šef odborničke grupe koja nosi odgovornost svih odluka vlasti. Nije naša mržnja imala za posledicu to što je gradonačelnik, uprkos rešenju Zavoda za zaštitu spomenika kojim se zabranjuje rušenje bioskopa Sutjeske, isti srušio, i na njegovom mestu sagradio objekat sa nelegalnim spratom? Ne mrzimo mi kada kažemo da je kriminal da jelka koja ne vredi 1.000 evra parama građana Čačka bude plaćena 30.000 evra. Jasno je nama da na svaku argumentovanu kritiku vlasti, Srpska napredna stranka ne može da odgovori argumentima već isključivo etiketama i lažima, zato ni sada ni ubuduće neće ostati uskraćeni našim odgovorom.

Što se tiče izbora u Lučanima, gospodin Maksimović neka ih dobro zapamti jer su to poslednji izbori na kojima su džipovi bez tablica, batinaši iz cele Srbije smešteni u hotelu Park u Ivanjici i pritisci na zaposlene u javnim preduzećima odlučivali o ishodu nekih izbora. Zamislite šta bi tek bilo na izborima kad bi lokalni lideri SNS izašli pod svojim imenom? Npr. da listu SNS u Čačku predvodi Aleksandar Maksimović?

Informativna služba Dveri Gradske organizacije Čačak

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime