Drifterska strast i miris zapaljenih guma na trkama automobila u Čačku

0
1077

Čačak po deseti put dočekuje drift vozače iz Srbije i regiona. Veliki sportski događaj zakazan je za 18. i 19. maj.

Klubovi „Tjuning stajling“ iz Čačka i „Tjuning“ iz Beograda, spremni dočekuju novu veliku manifestaciju posvećenu automobilizmu, koja će se održati na stazi „Autoprevoza“ u Čačku.

Staza u Čačku već je pripremljena. Posebnu draž takmičenju daje i odlična preglednost staze za sve posetioce.

Učešće su prijavili takmičari iz Rumunije, Hrvatske i Bugarske, najavili su organizatori.

Na stazi će se pojaviti i domaći takmičari što je svakako dovoljna garancija da Srpski drift polako postaje regionalno prepoznatljivo automobilsko takmičenje.

Učešće su prijavili i takmičari iz regiona

Učešće su prijavili i takmičari iz regiona

Novo driftersko okupljanje sjajna je prilika da se domaćim ljubiteljima automobilizma, uz moćne automobile, prikažu i potpuno ili delimično modifikovana vozila.

Na stazi će tako moći da se vide automobili sa povećanom snagom motora, ali i hrabri vozači koji će tu snagu konkretno i dokazivati.

Prvog dana takmičenja na programu je trka domaćeg „Srpskog drift šampionata“, a u nedelju je prva runda regionalne drift serije „Dan šampiona“.

Uz popularni drift taksi, neće izostati ni izložba u stajlingu, odnosno veštini preuređivanja vozila po meri i želji vlasnika, a videće se performanse trajkova i motocikala kojima upravljaju kaskaderi, uz neizbežne hostese i mnogo dobre zabave, prenela je RTS.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime