Dr Dragutinović – Sumnjam da je neko podmetnuo požar na automobilu

0
79

ČAČAK, TRNAVA  – U dvorištu porodične kuće dr Slavice Dragutinović u ranim jutarnjim satima izbio je požar na putničkom automobilu marke „kia“, potvrdila je za info lider zamenica portparola čačanske Policijske uprave, Vesna Ristanović.  

Prema njenim rečima, o slučaju je obavešteno nadležno Javno tužilaštvo i utvrđuju se činjenice vezane za ovaj događaj. Nezvanično, šteta iznosi oko dve stotine hiljada dinara.

Dr Slavica Dragutinović kaže da je osim automobila, koji je bio parkiran pod nadstrešnicom kuće, mogao biti zapaljen ceo stambeni objekat.

„Krovna konstrukcija je od drveta, a soba deteta na tri metra od mesta gde se nalazio auto. Požar je mogao da zahvati celu kuću i ugrozi živote svih nas. Na sreću, dete je videlo da se nešto dešava, pozvali smo policiju, moj suprug je odmah reagovao i pristupili smo gašenju vatre“, rekla je ona za naš sajt istićući da se zakasnilo samo dva minuta posledice bi bile katastrofalne.

Dr Dragutinović kaže da je ubrzo potom nastao strah i panika i izražava sumnju da je požar podmetnut.

„Ovo se dešava samo u filmovima. Čak i policijski službenici smatraju da je neko namerno podmetnuo vatru, ali, naravno, ništa ne možemo sa sigurnošču da tvrdimo dok se ne okonča istraga. Petnaest godina živimo u Trnavi i nikada nismo imali problema, a nakon ovoga, jednog trenutka sam pomislila da je najbolje da se odselimo iz ovog prigradskog naselja“, ogorčeno je rekla doktorka.

 

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime