Doskorašnji igrači Borca zaigraće za druge klubove

0
161

ČAČAK – Četvorica košarkaša sa kojima je Borac ovog leta raskinuo saradnju pronašli su angažman u drugim klubovima. Reč je o Adiju Alikadiću, Matiji Popoviću, Srđanu Krsmanoviću i Aleksi Šušiću, prenosi portal moravainfo.

Dvadesetjednogodišnji Adi Alikadić postao je novi član ABA 2 ligaša Slobode Iz Tuzle. Mladi bek je u Borcu proveo dve sezone i za to vreme postao ljubimac navijača. Ipak, procenjeno je da ne bi mogao da ima značajniju ulogu u elitnom rangu regionalnog takmičenja.

Foto: Duško Radišić Lejča

 

Matija Popović potpisao je ugovor sa kragujevačkim Radničkim, koji će ove sezone imati velike ambiocije u KLS. Popović Je potpisao jednogodišnji ugovor, uz opciju da on bude produžen ukoliko Kragujevčani izbore plasman u ABA 2 ligu.

Perspektivni centar Srđan Krsmanović doneo odluku da ne menja grad, apa će narednu sezonu provesti u čačanskom Železničaru, zajedno sa saigračem iz Borca Aleksom Šušićem. Prema najavama, Žele sprema ekipu koja bi mogla da se umeša u borbu za plasman u KLS.

Preostala dvojica igrača koji su napustili klub su Svetozar Popović i mladi Bojan Petrović. Oni su i dalje u potrazi na novim klupskim angažmanom.

Izvor, Foto: Morava info

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime