Do kraja septembra bogat bioskopski repertoar u gornjomilanovačkom KC

0
144

Do kraja septembra tekuće godine najavljen je bogat bioskopski repertoar u gornjomilanovačkom Kulturnom centru. Naime, ljubitelji ove umetnosti imaće priliku da prvo uživaju u filmu PREDATOR – EVOLUCIJA, 13. i 14. septembra u belikoj sali ove ustanove, a cena ulaznice je 200 dinara.

Film: PREDATOR – EVOLUCIJA
Šejn Blek preuzima franšizu u velikom stilu i predstavlja novu verziju popularne priče, koja je smeštena u predgrađe, za razliku od originalne lokacije – džungle.
Od dalekog svemira do ulica predgrađa, lov se ponovo vraća kući. Sada su lovci svemira jači, pametniji i smrtonosniji nego ikada pre, budući da su se genetički nadograđivali sa DNK materijalom drugih vrsta. Kada mladić slučajno aktivira svoj povratak na Zemlju, samo brižna posada bivših vojnika i nezadovoljni učitelj mogu sprečiti kraj ljudske rase.

Žanr: akcija, avantura, horor
Glumci: Yvonne Strahovski, Olivia Munn, Lochlyn Munro
Režiser: Shane Black

Za 20. i 21.septembar 2018. godine najavljeno je ostvarenje Davida Kerra – film  DŽONI INGLIŠ, PONOVO U AKCIJI, u istom prostoru.

Film: DŽONI INGLIŠ, PONOVO U AKCIJI
Džoni Ingliš ponovo u akciji nadolazeća je britanska akcijska komedija, reditelja Dejvida Kera. U trećem nastavku popularne sage, istoimeni glavni junak, kojeg tumači nezamenjivi Rovan Etkinson, vraća se kako bi još jednom spasio svet.
Kada kriminalistički istražitelj razotkriva javnosti identitete svih aktivnih tajnih agenata u Britaniji, katastrofa pogađa čitav sistem, a sigurnost Ujedinjenog Kraljevstva je na kocki. Tajna služba se sada može da osloni samo na jednog čoveka, umirovljenog Džonija Ingliša. Publici poznat iz prethodnih delova serijala, Džoni koji sada podučava u predškolskoj ustanovi, vraća se u akciju kako bi pronašao misterioznog hakera ili potencijalnu krticu među redovima britanske tajne službe. Kako bi ova misija uspela, trebaće mu sve njegove sposobnosti i veštine – onih nekoliko koje ima kao čovek jučerašnjih analognih metoda suočen s digitalnim svetom sadašnjice.

Žanr: komedija, akcija, avantura
Glumci: Rowan Atkinson, Olga Kurylenko, Jake Lacy, Ben Miller
Režiser: David Kerr

  1. i 21. septembar 2018. godine / 20:00 sati / VELIKA SALA KCGM

Cena ulaznice 200 dinara

Foto – Ilustracija, waspada.co.id

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime