Danas počinje suđenje Neđeljku Đuroviću optuženom da je ubio studenta Miloša Mileusnića

0
100

U Višem sudu u Beogradu danas počinje suđenje Neđeljku Đuroviću (31) optuženom da je nasmrt izbo studenta Miloša Mileusnića (24) prošle godine u januaru. Slučaj brutalnog ubistva studenta zgrozio je Srbiju.

Nakon više od 12 meseci, Mileusnićevi roditelji i Đurović će se danas – ako početak glavnog pretresda koji je zakazan za danas bude i održan – sresti u sudnici Višeg sudsa u Beogradu. Ovo je prethodilo tom susretu.

Ubistvo u ulazu zgrade

Tog januarskog jutra 24-godišnji student iz Čačka Miloš Mileusnić je krenuo iz svog iznajmljenog stana u Ulici Dimitrija Tucovića kod devojke. Ni slutio nije da će se na samom ulazu u dvorište zgrade sresti pomahnitalog Požarevljanina Neđeljka Đurovića (29).

Miloš Mileusnić, žrtva pomahnitalog Požarevljanina Foto: Privatna arhiva

Miloš Mileusnić, žrtva pomahnitalog Požarevljanina

Đurović, koji je prehodnu noć proveo na društvenim mrežama, sa sobom je već imao nož kojim je planirao da napadne prvog koga sretne na ulici, jer je tokom besane noći shvatio da je nezadovoljan životom. Nažalost, naišao je na Mileusnića i nasrnuo na njega.

Nekoliko sati nakon zločina na betonskom pločniku ispred zgrade bili su vidljivi tragovi krvi, a komšije su reporterima „Blica“ ispričale da su čuli buku. To je bio Mileusnić, koji je pokušavao da se brani od Đurovića. Nažalost, ubodne rane koje mu je naneo bile su fatalne i za njega je već bilo kasno. Za to vreme hladnokrvni Đurović je pobegao…

Blic

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime