Ćendić: Gej parada dolazi u Čačak u petak, pozivamo Čačane da naš odgovor bude parada porodičnog ponosa

0
661

ČAČAK – Prema informacijama kojima Dveri raspolažu, gej parada biće održana na gradskom trgu u Čačku u petak, 27. septembra u 18 časova.

Ova informacija se drži u tajnosti i o tome su upoznati samo gradski čelnici i Policijska uprava u Čačku.

„Kao što je to bio slučaj i u Kraljevu, Kragujevcu, Šapcu i Valjevu, grupa plaćenih aktivista sa strane posetiće tajno naš grad, razviti zastave duginih boja i transparent „Ne odričem se“, i pod velikom policijskom zaštitom prošetati centralnim gradskim ulicama. Prema našim saznanjima iz istog izvora, njih će pre toga u gradskoj upravi primiti predsednik skupštine grada Igor Trifinović, a na gradskom trgu dobrodošlicu će im poželeti gradonačelnik Milun Todorović“, saopštio je danas Dragan Ćendić, iz Dveri.

Ćendić je u ime pokreta postavio  nekoliko pitanja gradskim čelnicima: Zašto se ova informacija drži u tajnosti? Kada su Čačani glasali za SNS, SPS i PUPS da bi oni organizovali gej parade u našem gradu? Ko su ugroženi homoseksualci u Čačku i zašto oni slobodno ne prošetaju jer im to niko ne brani, već u naš grad dolaze plaćeni aktivisti sa strane i promovišu homoseksualizam našoj deci?

„Smatram da većina Čačana deli moje mišljenje da „NEĆEMO GEJ PARADU U NAŠEM GRADU“ i zato pozivam sugrađane da se okupimo u petak, 26. septembra na gradskom trgu u 18 časova i zajedno sa našim porodicama stanemo u odbranu tradicionalnih vrednosti u našem društvu. Naš ponos su naše porodice, deca i omladina“, zaključio je on.

POSTAVI ODGOVOR

Molimo Vas unesite svoj komentar
Molimo Vas unesite ovde ime